Atlasken Naiset 2022

Atlaksen Naiset kausi 2021-2022

Kausi 2021-2022 on pelattu loppuun ja nyt Atlaksen Naiset saavat pitää hyvin ansaitun tauon käsipallosta. Vaikka pandemia on aiheuttanut muutamia kommervenkkeja, kausi saatiin kuitenkin pelattua loppuun hyvällä tuloksella. Kauden alussa oli paljon epävarmuuksia joukkueen suhteen mutta lopulta päätettiin että joukkue vetäytyy SM-sarjasta. Tämä osoittautuikin kuitenkin todella hyväksi päätökseksi ja joukkue on saanut muodostua hieman uudenlaiseksi ja kehittyä itsevarmemmaksi kautta pitkin.

Alkupuolella kimmat hakivat vielä pelityyliään mutta tämä muodostui nopeasti, kun treenirutiinit jatkuivat ja joukkue pääsi harjoittelemaan yhdessä. Treeneissä fokus on ollut sekä yhteispelin, että yksilöiden tekniikan kehittämisessä. Valmennus kaksikko onnistui tuomaan uusia harjoitteita kehiin ja pitkälti kaikki pelaajat ovat pysyneet ehjinä.

Atlaksen Naiset 2021

Tammikuun rajoituksien takia kimmojen oli pakko pitää hieman taukoa käsipallosta, mikä johti siihen että pelejä on pelattu hyvinkin tiheästi kevätkaudella, useasti jopa kaksi ottelua viikkoon. Tästä huolimatta joukkue on jaksanut taistella, vaikka vaihtopenkkikin on ollut normaalia tyhjempi. Tasaiset pelit ovat tuoneet jännitystä, mutta joukkue on onnistunut pitämään päät kylminä ja pisteet ovat useasti päätyneet kotiin. Sarjassa kimmat päätyivät toiselle sijalle, mikä tuntuu hyvältä usean epävarman kauden jälkeen.

”Alkukausi oli hieman tahmea, kun joukkue oli muodostunut uudestaan mutta kyllä se sieltä lähti! Meillä on ollut monia hyviä peliä ja ennen kaikkea sanoisin, että on ollut hauskaa.” – Maadu, joukkueen kapteeni.

Pienen loman jälkeen kimmat jatkavat treenaamista ja kevätkauden päätteeksi on vielä kotiseuran Kim-Cup, joka saadaan vihdoin järjestää normaalisti, useamman vuoden tauon jälkeen. Kevään kruunaa perinteinen Siuntio Cup, joka on selvä merkki siitä että kesä on lähellä. Kesällä joukkue aloittaa taas valmistautumisen ensi kaudelle, joka on tarkoitus jatkua 1. divarissa.

Kimmat haluavat kiittää kaikkia tausta- ja tukijoukkoja, jotka ovat olleet mukana läpi kauden. Ilman teitä toiminta ei pyörisi. Olette kullan arvoisia <3

 

Seuraa Kimmoja somessa:

Facebook & Instagram

 

Scroll to top