Atlas handball camp II käynnisti kauden 2020-2021!

Kesä on perinteisesti aika, jolloin harjoitellaan enemmän itsenäisesti ja nautitaan raittiista ulkoilmasta. Kesän lähestyessä loppuaan, on kuitenkin aika suunnata katseet tulevaan kauteen ja pikkuhiljaa siirtyä halliin harjoittelemaan. Ennen kuin joukkueiden omat harjoitukset hallissa alkavat, on jo usean vuoden ajan järjestetty junioreille Atlaksen käsipalloleiri. Toista vuotta peräkkäin kesällä järjestettiin 2 erillistä leiriä, toinen kesän alussa ja nyt toinen juuri ennen koulujen alkua.

Elokuun leiri keräsi tällä kertaa paikalle 28 innokasta nuorta käynnistämään tulevaa kautta käsipallon täytteisellä viikolla. Osallistujat leirillä olivat mini- ikäisistä aina C-junioreihin, leiri on myös erinomainen tapa nuorten tutustua seuran muiden ikäluokkien pelaajiin.

Leirillä harjoiteltiin pelaajien henkilökohtaista tekniikka, mikä sisälsi mm. syöttö- ja heittotekniikkaa, puolustamista sekä harhautuksia. Harjoituksia tehtiin yksin, parin kanssa sekä pienissä ryhmissä.

Eikä harjoittelua jätetty pelkästään sisätiloihin, sää oli erinomainen miltei koko viikon joten hyödynsimme myös lähistöllä olevia ulkoiikunta paikkoja.

Viimeisen päivän peleissä jokainen pääsi käytännössä kokeilemaan myös peli tilanteessa leirillä harjoiteltuja asioita.

Ensi viikonloppuna moni leiriläinen pääsee näyttämään osaamistaan lisää käytännössä, kun junorimme pelaavat Beach- käsipalloturnauksessa Turussa. Sarjapelit alkavat näillä näkymin sitten myöhemmin, todennäköisesti lokakuun alkupuolella.

  

     

 

 

Scroll to top