Atlas TryOut Kirkkonummella turnauksessa

Aikuisten harrastejoukkue, Atlas TryOut osallistui Kirkkonummella järjestettyyn käsipallon KyIF Cupiin. Peliryhmä koostui tällä kertaa kahdeksasta hullunrohkeasta käsis-äidistä ja viidestä reippaasta käsis-isästä. Pelaajien keski-ikä arviolta 40, keskipituus n. 170 cm ja yhteistä “pelikokemusta” takana noin vuosi. Pitkän harjoitustauon jälkeen edessämme oli 4 kiivasta peliä, kestoltaan 25 minuuttia. Jännittävillä fiiliksillä lähdimme turnaukseen!

Avauspelin vastustajia kun tarkasteli, tuli mieleen onko TryOutin pelaajilla itsesuojeluvaistoa ollenkaan kun vastapuolen pelaajat koostuivat atleettisista nuorista, oikeista käsipallonpelaajista! Valtavan tasoeron lisäksi, peliämme häiritsi suunnattomasti 3-koon klibbapallo ja sen arvaamaton käyttäytyminen käsissämme. Vastustajallemme olimme verraton lämppävastus, jonka pystyi hoitelemaan siistillä ja leikkisällä kivalla pelillä.

Tuttua ja turvallista Dicken / Mix -joukkuetta vastaan on aina kiva pelata. Toinen pelimme oli tasoisemme, pelipallo oikean kokoinen ja ilman pihkaa. Vastustaja oli tälläkin kertaa parempi kuin me, mutta ei kuitenkaan niin ylivoimainen kuin viime kohtaamisessamme.

Atlas TryOut vs KyIF

Pitkän lepotauon jälkeen joukkuettamme oli hieman vaikea pumpata pelikuntoon niin fyysisesti kuin henkisestikin. Turnaus oli puolivälissä ja edessä kolmas peli totisesti puurtanutta KyIF harrastejoukkuetta vastaan. Miesten peliotteessa näkyi selkeästi aikaisempi kokemus käsipallosta, vaikka joukkue oli perustettu vasta viime syksynä. Tästä pelistä tilastoihin merkittiin meille vain yksi maali ja pari keltaista korttia.

Viimeinen vastuksemme oli liukkaasti liikkunut Cocks Äijäkäsis. Pitkään yhdessä pelanneella harrasteporukalla oli kuviot kunnossa ja ammottavat aukot löytyivät helposti puolustuksestamme. Äijäkäsis vei, me pitkän päivän puurtaneet aloittelijat vikisimme. Kipeät lihaksemme venyivät ja paukkuivat, mutta siitä huolimatta vammoitta selvittiin tästäkin pelistä. Merkittäköön  Atlas TryOutin pelihistoriankirjoihin joukkueen ensimmäinen johtoasema tilanteessa 1-0 !

Summa summarum: Neljä peliä, tehtyjä maaleja 13, päästettyjä 53

Vaikka pelillisesti otimme turnauksessa takkiin oikein kunnolla, ja fyysisesti olo oli pelien jälkeen kaikkea muuta kuin keveä, niin päällimmäiseksi koitoksesta jäi erittäin hyvä fiilis. Me onnistuimme valtavan hyvin vaihtopenkkityöskentelyssämme, teimme jokaisessa pelissä maalin tai useamman, pelaaminen joukkueena oli parantunut roimasti sitten viime turnauksen ja loistava maalivahtipeli kompensoi pieniä virheitä puolustuksessa : )

Ehkä meillä joskus tulee olemaan riittävästi taitoa ja rohkeutta voittaa se ensimmäinen peli, mutta sitä ennen me pidetään käsiskentällä hauskaa!

Scroll to top