Atlas uusin tähtiseura

Käsipalloseura IF Helsinge Atlas rf. kasvaa ja kehittyy, peliakauden 2023-2024 seuramme harrastajamäärän kasvu on ollut huimaa ja olemmekin jo ohittaneet 300 harrastajan rajan. Urheiluseuran kasvussa on aina haasteensa ja kasvun lisäksi on myös erittäin tärkeää pitää kiinni toiminnan laadusta. Seura on määrätietoisesti rakentanut toimintaansa kohti tähtiseura tunnustusta jo muutaman vuoden ajan, nyt oli se hetki kun kaikki vaadittavat osa-alueet ovat sillä tasolla, että tähtimerkin hakeminen oli realistista. Maanantaina 15.4.2024 Suomen Käsipalloliiton kilpailupäällikkö Taneli Tiilikainen ja valmennuspäällikkö Ken Sirenius kävivät auditoimassa seuran toiminnan ja totesivat Atlaksen täyttävän lasten- ja nuorten tähtiseuran kriteerit.

“Olemme erittäin ylpeitä seurana tästä tähtimerkin ansaitsemisesta. Tähtimerkki ei kuitenkaan ole meille se tärkein asia, vaan miten pystymme jalkauttamaan tähtiseurahakemuksen myötä tehdyt ohjeistukset ja organisaatioparannukset myös päivittäistoimintaan. On hienoa, olla mukana seuraamassa seuran kehitystä ja kasvua, emme kuitenkaan missään nimessä ole vielä valmiita, töitä on edessä vielä todella paljon.” Toteaa tyytyväinen seuran toiminnajohtaja Jaakko Horelli.

Kuva: Taneli Tiilikainen (SKPL) Kuvassa auditointiin Atlaksen puolelta osallistuneet: Tom Laitinen (pj), Toni Aalto (hallituksen jäsen), Arto Starck (valmennuspäällikkö) ja Jaakko Horelli (toiminnanjohtaja)

Suomen Käsipalloliiton uutinen: https://finnhandball.net/tiedotteet/atlas-lasten-ja-nuorten-tahtiseuraksi/ 

TÄHTISEURAT – SEUROJEN LAATUOHJELMA

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Tähtimerkki on Olympiakomitean ja lajiliiton myöntämä tunnus urheiluseuralle, joka täyttää määritetyt laatutekijät kohderyhmänsä osalta. Osa-alueita on kolme: Lasten ja nuorten toiminta, aikuisliikunta ja huippu-urheilu. Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Ohjelmassa mukana on jo 800 seuraa.

Scroll to top