Final Four mitalit

C10-junioreiden Final Four

C10-junioreiden Final Four turnaus tarjosi jännitystä ja huikeita otteluita!

IF Helsinge Atlas rf. sai kunniakseen järjestää C10-junioreiden SM Final Four turnauksen. Turnaus pelattiin 4.–5.5. Myyrmäen Urheilutalolla. Sekä tytöissä, että pojissa turnaukseen oli tiensä selvittänyt Atlas, BK-46, Cocks ja GrIFK.

Lauantaina 4.5. pelattiin sekä tyttöjen, että poikien välierät ja näissä otteluissa ennakkosuosikit pitivät pintansa. Tyttöjen puolella runkosarjavoittaja Atlas voitti oman välieränsä Grania vastaan selkein lukemin 40–23, kun taas toisessa välierässä Cocks piti BK-46:tta pitkään erittäin tiukilla, BK kuitenkin piti pintansa ja käänsi ottelun lopulta voitokseen lukemin 29–25.

Pojissa myös runkosarjan 1. ja 2. sijoittuneet BK-46 ja Atlas olivat vastustajiaan vahvempia. BK voitti välierässä GrIFK:n vahvan esityksen jälkeen 31–22 ja Atlas piti pintansa kovaa taistellutta Cocksia vastaan lukemin 23–18.

Sunnuntaina pelattiinkin sitten Suomen Mestaruusmitaleista. Jännittävien vaiheiden jälkeen tyttöjen Suomen Mestariksi itsensä pelasivat BK-46 ja kotijoukkue Atlaksen oli tyytyminen hopeamitaleihin lukemin 23-24, Cocksin voittaessa pronssit ennen GrIFK:ta hieman selkeämmin 31–26.

Pojissa runkosarjavoittaja BK-46 piti pintansa ja tiukan finaalin jälkeen pääsi joukkue tuulettamaan Suomen Mestaruutta lukemin 22–20. Pronssiottelussa tiukan ensimmäisen puoliajan jälkeen pystyi Cocks ottamaan ohjat ja viemään myös poikien pronssiset mitalit Riihimäelle, joukkueen voittaessa GrIFK:n lukemin 31–26.

Turnauksen kaikki tulokset ja maalintekijät löydät Suomen Käsipalloliitton tulospalvelusta:

C10-tytöt tulokset

C10-pojat tulokset

Turnauksen päätteeksi nimettiin vielä All Stars joukkueet sekä Fair Play-pelaaja molemmista sarjoista.

C10-tyttöjen All Stars ja Fair Play pelaajat

C10-tytöt All Stars
MV: Martta Salomaa, Atlas
V6: Lina Helaskoski, Atlas
K6: Nina Tuomolin, BK-46
O6: Amanda Valo, Cocks
V9: Sanni Tossava, Atlas
K9: Lykke Rönnberg, BK-46
O9: Elle Hellberg, Cocks
Fair Play pelaaja: Nathalie Bergman, GrIFK

 

 

 

C10-poikien All Stars ja Fair Play pelaajat

C10-pojat All Stars
MV: Pontus Saari, Atlas
V6: Hermanni Kallio, Cocks
K6: Tomas Tapaila, Atlas
O6: Andre Wiberg, BK-46
V9: Elliot Liesimaa, Atlas
K9: Oscar Åkerman, GrIFK
O9: Albin Lundqvist, BK-46
Fair Play pelaaja: Verneri Nikkola, Cocks

 

 

Iso kiitos kaikille turnaukseen osallistujille, sponsoreille, sekä kaikille, jotka antoivat aikansa ja voimansa tämän järjestämiselle!

Kuvat: Pasi Liesimaa

Scroll to top