F-tyttöjen kausi alkoi voitokkaasti!

Atlaksen F-tytöt ( syntymävuosi 2010 ) aloittivat kauden osallistumalla Turussa järjestettyyn beach käsipallo turnaukseen. Ensimmäinen ottelu alkoi jo klo 10, joten aikainen herätys oli tiedossa niin vanhemmille kuin pelaajillekkin. Matkaan lähti tällä kertaa yhteensä 10 tyttöä ( kahdeksan vm 2010 ja kaksi 2011 syntynyttä vahvistusta ), mikä beach käsipallossa on hyvinkin riittävä määrä. Turnauksessa oli meidän lisäksi kolme muuta joukkuetta, yksi Siuntiosta ja kaksi Kauniaisista. Alkulohkossa pelasimme kerran jokaista joukkuetta vastaan, tuloksena kaksi voittoa ja yksi tappio, joka sekin tuli vasta rangaistusheitto kilpailun jälkeen.

Sijoituimme lohkossa sijalle kaksi, mikä tarkoitti, että välierässä vastaan asettui Kauniaisten joukkueista se, jonka aamun ensimmäisessä pelissä olimme jo voittaneet. Peli oli paljon tasaisempi, kuin aamun vastaava, mutta voitimme jälleen molemmat erät. Tuon voiton ansiosta varmistimme mitalin, seuraavassa pelissä ratkaistaisiin onko se kultainen vai hopeinen.

Finaalissa vastassa jäilleen Kauniaisten joukkue, juuri se joka meidät rangaistusheitto kilpailussa aiemmin päivällä voitti. Tyttöjen pelaaminen oli kuitenkin vielä pykälää kovempaa kuin päivän missään aiemmassa ottelussa, nyt taisteltiin täysillä!

kultamitalirinki

Voitimme molemmat erät, ilman rangaistuheitto kilpailua, eli voitimme koko turnauksen!!

nyt juhlitaan -> mereen!

Pelin jälkeen pelaajat juhlivat voittoa juoksemalla suoraan pelikentältä mereen, valmentajat perässään.