Vantaa Summer Camp 2024

Tervetuloa PuHun ja Atlaksen yhteiselle kesäleirille kesäloman ensimmäisellä viikolla!

Viikon aikana leiriläiset pääsevät harjoittelemaan ja pelaamaan sekä koripalloa, että käsipalloa Energia Areenan upeissa puitteissa. Leirin hinta sisältää leiripaidan sekä lounaan, välipalan ja ohjauksen kaikkina päivinä. Leiri on avoin kaikille 2012-2017-syntyneille junioreille. Leirillä tulee myös vierailemaan saksalainen huippukäsipallovalmentaja Klaus Feldman

Luvassa myös yllätysvieraita, hauskaa yhdessä oloa ja tutustumista uusiin kavereihin ja lajeihin! Ohjelmaa on maanantaista perjantaihin klo 9-15, ja leiriläiset voivat olla paikalla klo 8:30-16.

Järjestäjien puolesta leiriläisiä ei ole vakuutettu, joten huolehdithan tarvittaessa vakuutusasiat kuntoon ennen leiriä.

Leirin hinta on 180€, ilmoittautumisen yhteydessä laskutetaan 50€ varausmaksu, ja loppumaksu laskutetaan toukokuussa ennen leiriä. Leirin hinta tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan ennen leirin alkua.. Huom! Leiri järjestetään, jos osallistujia on yhteensä vähintään 20. Ilmoittautuminen päättyy 15.5.

Pelaajan erikoisruokavaliot, allergiat ja muut tiedot tulee olla ajan tasalla MyClubissa. Täytäthän myös vaatekoon MyClubin tietoihin leiripaitojen tilausta varten. Näitä tietoja voit muokata MyClubissa kohdassa “Omat tiedot” => “muokkaa”.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen leirille Myclub tapahtuma kautta: https://atlas.myclub.fi/flow/events/6881091

Lisätietoja,

Jaakko Horelli

jaakko.horelli@atlashandball.fi

+358406314154

Scroll to top