Wanda’s Kitchen & Lounge ravintolan tervehdys seurayhteisölle!

Wanda’s ravintolan tervehdys seurayhteisölle!

Wanda’s Kitchen & Lounge ravintolan tervehdys Atlaksen seurayhteisölle!

Jo varhain, kun ravintola Wanda’s oli vielä vain suunnitelma paperilla, yrittäjillä oli selkeä visio paikallisesta yhteistyöstä. Länsivantaalaisissa yhdistyksissä on tuhansia toimijoita, jotka ovat merkittävä voimavara omissa urheiluseuroissaan, kulttuuriyhdistyksissä ja vantaalaisina. Haluttiin luoda yhteistyömalli, joka luo vastavuoroisuutta ja vahva pohja pidemmälle kumppanuudelle. On ollut sydämen asia tukea paikallista urheilua ja kulttuuria sekä kantaa kortemme kekoon seurojen arvostuksen nostamiseksi.

Yhteistyöhön on sisältynyt markkinointipanostusten lisäksi etuja seurojen jäsenistölle, tapahtumia, viestinnällistä yhteistyötä, verkostoitumista sekä molemminpuolista näkyvyyttä. Toivommekin, että #supportyourlocal hengessä näkisimme jatkossakin mahdollisimman monia kumppanuusperheen eli kumppaniseurojen jäseniä Wanda’sissa.

Seura-alennus on etu joka kuuluu yhteistyöseuroille. Olemme muokanneet sitä vähän ja se ulottuu nyt sunnuntaista torstaille. -15% alennus koskee á la carte ruokailua 1-4 hengen seurueille. Ruokalistan löydät ravintolan kotisivulta!

Sunnuntai on perhepäivä ja hyvä hetki yhteiselle rennolle ruokailuhetkelle, joten toivomme että tämä palvelee palloilevia perheitä.

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki Atlaksen jäsenet hyödyntämään etuja!
PS. Joulun lähestyessä lahjavinkkinä lahjakortit!

Terveisin, Toni & Tomiwww.wandas.fi

 

Haluatko sinäkin yhteistyökumppaniksi? Löydät lisätietoa täältä!

Scroll to top