Wandaslaisia runsaslukuisesti paikalla

Sunnuntaina 24.11. lähdimme kotiotteluun HIFK Akatemiaa vastaan runsaslukuisella kokoonpanolla. Pelaajia olikin yhtäkkiä niin paljon, että jotkut pelaajat pudottautuivat pois kokoonpanosta koska olivat viikonlopun aikana osallistuneet urheilutapahtumiin sekä perjantai että lauantai-iltana.
Meidän psyykkinen valmennus painottaakin usein tietynlaisen itsepohdiskelun tärkeyttä ja olemme ylpeitä siitä, että olemme tämän taidoin sisäistäneet.
Pelistä todettakoon, että se nopeuden kalibrointi ei ehkä tuottanut toivotunlaista tulosta ja Akateemikot juoksivat sen verran kovalla teholla, että jouduimme valitettavan usein jättämään Jonnan yksin maalille. Wandas Warrior -mitali meni tällä kertaa Jipelle, koska ei omien sanojensa mukaisesti ole mikään tillinvarsi.

Pelin jälkeen jäähdyttelimme tutulla moppijumpalla ja käännettiin katseet tuleviin koitoksiin. Haluamme esittää erityiskiitoksen runsaslukuiselle kotikatsomolle <3

Seuraava koti-ottelu lauantaina 14.12. klo 12.40. Silloin on luvassa todellinen käsipallopäivä, kun kaikki aikuisjoukkueet pelaavat. Illalla seuran pikkujoulut. Muista ostaa lippusi ajoissa.

Loppulukemat: 16-34

Maalintekijät: Nea 6, Janina 3, Noora 2, Tiina, Alisa, Santtu, Essi ja Tuikku 1

Scroll to top