A-tytöt kausi 2019-20

A-tyttöjen, kuten kaikkien muidenkin, kausi jäi harmillisesti kesken maailmantapahtumien vuoksi. Yhtä kaikki kausi oli huikea ja jos se olisi pelattu loppuun, kaulassa luultavasti koreilisi vähintään pronssimitalit ellei jopa kirkkaampaakin.

Joukkue urakoi kauden 14 pelaajan voimin Klausin, Arton ja Johanin johdolla. Koska loukkaantumiset ja kuntoutusjaksot veivät osan pelaajista katsomoon, saimme lisäapuja Riihimäeltä sekä oman seuran nuoremmista pelaajista. A-tytöt pelasivat myös naisten SM-sarjan joukkueessa ja sai sitä kautta lisää kokemusta ja kovuutta.

Hyvin yhteen hitsautunut joukkue haki henkistä vahvuutta psyykkisen valmennuksen kautta ja se näkyi kentällä uskalluksena, onnistumisina ja vakuuttavana toimintana joukkueena. Pelaajat uskoivat itseensä ja joukkueeseen ja se tuotti hyvää tulosta.

Valmennuksen lisäksi taustajoukot toimivat saumattomasti. Mika huollossa, Mikaela fysioterapeuttina, Kati rahakirstun vartijana, Minsku ja Satu jojoina, unohtamatta pelien toimihenkilöitä. Vanhemmat olivat aktiivisia talkootöissä ja varainhankinnassa sekä tietysti katsomossa kannustamisessa. Kyllä tällä porukalla kelpaa tehdä hommia!

Vaikka kausi jäikin kesken ja Kim Cup siirtyi syksylle, on silti aihetta palkita pelaajia ja antaa tunnustusta heille hyvin tehdystä työstä. Koko joukkue ansaitsee ison kiitoksen ja seisoma-aplodit. Joukkue on äänestänyt kauden kaveripelaajaksi Suskin, joka myös kapteenina toimien näyttää mahtavaa esimerkkiä muille ja hymyssä suin ahkeroi joukkueen eteen niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Nälkäisimmän pelaajan tittelin saa tänä vuonna Nandelin Emma, jonka taisteluilme ei pienistä hetkahda ja asenne on kohdallaan pelistä toiseen. Kauden kehittyjä on Emma myös, “Karvis”, joka tyynen rauhallisesti mutta jäätävän varmasti heittää pallot sisään sekä laidasta että 7 metrin viivalta.

Tällä hetkellä joukkue harjoittelee omatoimisesti ja ensi kauden suunnittelukin on käynnissä. Nimilista tulevalle näyttää lupaavalta ja tiedossa on varmasti jälleen kerran hurjan jännittävä kausi, josta on lupa odottaa menestystä aiempien vuosien malliin. Sitä odotellessa pysytään terveinä ja treenataan, jotta ollaan taas syksyllä valmiina uusiin haasteisiin.

dav
Scroll to top