Atlaksen hallitus 2023-2024

Atlaksen jäsenet kokoontuivat seuran vuosikokoukseen tiistai-iltana 3.10. Agendalla oli vuosikertomuksen läpikäynti sekä hallituksen 2023-2024 valinta, johon seuraavat jäsenet valittiin: Teemu Kaulio, Emmi Vepsäläinen ja Riku Heikkinen. Hallituspaikka on kaksivuotinen, eli vuosi sitten valitut Dennis Baars, Katarina Rehnström, Ville Rintala, Toni Aalto sekä Adriana Jakimova jatkavat hallituksessa. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin kaudeksi 2023-2024 Tom Laitinen.

”Allekirjoittanut haluaa kiittää koko sydämestään kaikkia viime vuosien hallituksen jäseniä, yhteistyökumppaneita, työntekijöitä sekä teitä upeita aktiivisia seuran jäseniä hienosta yhteistyöstä mitä on tehty tämän seuran kasvattamisen ja kehittymisen eteen. Meillä on paljon potentiaalia, sekä lukuisia korvaamattomalla asenteella varustettuja seura-aktiiveja, joten mahdollisuudet ovat vaikka mihin. On ollut kunnia toimia puheenjohtajana, ja jatkankin innolla hallituksessa,  vaikka puheenjohtajuudesta luovunkin.”

– Emmi Vepsäläinen

”Suuret kiitokset edelliselle puheenjohtajalle hänen arvokkaasta panoksestaan ja lämpimistä sanoistaan.

Olen syvästi kiitollinen ja innostunut mahdollisuudesta jatkaa aiempien puheenjohtajien aloittamaa työtä seuran eteen. Tällä kaudella seurallamme on käytössään enemmän resursseja kuin koskaan aiemmin. Aiomme näiden resurssien avulla aktiivisesti markkinoida lajiamme, kehittää seuran toimintaa ja vahvistaa jäsenistömme yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Olen vakaasti sitä mieltä, että avoimuus, yhteistyö ja positiivinen ilmapiiri ovat menestyksemme kulmakiviä. Seuramme on viime vuosina ottanut huimia kehitysaskeleita. Toivon, että yhdessä voimme viedä seuraa entistä korkeammalle – iloisten pelaajien, innokkaiden valmentajien, aktiivisten taustajoukkojen ja sitoutuneiden työntekijöiden yhteisvoimin.”

– Tom Laitinen, puheenjohtaja

Atlaksen hallitus 2023-2024

Tom Laitinen, Puheenjohtaja

Dennis Baars, Varapuheenjohtaja

Adriana “Atsku” Jakimova, Sihteeri

Katarina “Kati” Rehnström, Rahastonhoitaja

Teemu Kaulio, Nuorisovastaava

Jäsenet: Ville Rintala, Toni Aalto, Emmi Vepsäläinen ja Riku Heikkinen

Hallituksen yhteystiedot löydät täältä.

Scroll to top