Atlaksen seura, Kim Cup 2023

IF Helsinge Atlas rf. vahvistaa organisaatiotaan                     

Pitkän linjan käsipallovalmentaja ja valmentajakouluttaja Jaakko ”Jaska” Horelli siirtyy Suomen Käsipalloliiton koulutuspäällikön tehtävistä IF Helsinge Atlas rf.n toiminnanjohtajaksi, työt Horelli aloittaa välittömästi.

IF Helsinge Atlas rf. on Länsi-Vantaalainen käsipalloseura, jonka toiminta painottuu Myyrmäen suuralueelle. Seuran käsipallotoiminnassa on mukana noin 250 jäsentä aina kolmevuotiaista lapsista aikuisharrastajiin, vapaaehtoisia unohtamatta.

”Jaakko Horellin palkkauksen kautta haluamme nostaa seuran uudelle tasolle. Haluamme kehittää seuraa, lajia ja sen toimintaa. Tavoitteenamme on, että Atlas ja käsipallo nousee jälleen merkittäväksi lajiksi Länsi-Vantaalla. Aikaisemmin Atlas oli tunnettu Kotikylän Jenginä, tämän tunteen ja yhteenkuuluvuuden haluamme tuoda takaisin seuran arvoihin sekä toimintaan.” kommentoi seuran varapuheenjohtaja Dennis Baars.

Horellin vastuualueisiin tulee kuulumaan seuraorganisaation kehittäminen, tapahtumien järjestäminen, harrastajamäärän kasvattaminen ja markkinointi, sidosryhmä yhteistyö, valmennuksen kehitys sekä juniorivalmennus.

”Odotan innolla uusia haasteita, uskon että 30 vuoden valmentajakokemuksellani sekä 14 vuoden työkokemuksellani käsipallon parissa pystyn tuomaan paljon uutta Atlaksen toimintaa, mutta myös säilyttämään niitä hyviä toimintatapoja, joita seuraan on vuosien varrella muodostunut.” Toteaa Horelli ja jatkaa. ”Uskon seura- ja urheilutoiminnassa yhteisöllisyyteen sekä yhdessä tekemiseen. Atlas on perinteinen käsipalloseura, jolla on ollut haasteellisia vuosia takanaan, mutta on taistellut niiden läpi ja aloittanut uuden tulemisen. Odotan innolla, että pääsen mukaan auttamaan seuraa ottamaan seuraavan askeleen.”

Horelli tuleekin olemaan tuttu näky halleilla ja toivookin, että seura-aktiivi sekä vanhemmat tulevat matalalla kynnyksellä juttelemaan ja vaihtamaan kuulumisia.

Kieran Thorpe suorittaa siviilipalveluksen Atlaksessa

Entinen Atlas ja HIFK pelaaja Kieran Thorpe suorittaa siviilipalveluksensa Atlaksen väreissä. Kieran tulee osallistumaan vuoden aikana juniorivalmennukseen, School Tourin vetämiseen sekä hallinnollisiin työtehtäviin.

 

Lisätietoja

Jaakko Horelli

Toiminnanjohtaja

IF Helsinge Atlas rf.

jaakko.horelli@atlashandball.fi

0406314154

Scroll to top