Atlaksen miesten edustusjoukkue vetäytyy SM-liigasta

Atlaksen miesten edustusjoukkue vetäytyy SM-liigasta kaudella 2019-2020.
Nykyisellään Atlaksen pelaajatilanne on liian heikko täysipainoisen kauden läpäisyyn ja päätös oli parasta tehdä viimeistään tässä vaiheessa. Pitkään näytti siltä että kaudelle saadaan hyvä nippu motivoituneita pelaajia, mutta viime viikkoina tilanne on muuttunut niin, ettei ole realistista lähteä pitkään kauteen. Tämän vuoksi ehdimme sarjaan ilmoittautua ja valmistella kautta jo pitkälle ennen tämän päätöksen tekemistä.
Päätös oli vaikea ja takaisku Atlakselle, mutta lopulta on viisainta rakentaa menestys uudelleen pitkällä aikavälillä ja kestävällä pohjalla laadukkaan juniorityön kautta. Kiitämme käsipalloaktiivien ja kannattajien tuesta näinä menneinä SM-vuosina. On ollut hienoa seurata SM-sarjan tason nousua vuosi vuodelta.
Miesten joukkue jatkaa pelaamista ensi kaudella näillä näkymin 2.divarissa, Naisten joukkueen pelatessa ensi kaudella upeasti SM-sarjaa. Kannatetaan siis Kimmat ensi kaudella taistelemaan naisten SM-sarjassa täydellä sinisydämellä ja Kundien joukkue nousemaan taas kohti lajin kirkkainta kotimaista kärkeä.
Ystävällisin terveisin,
Atlas Vantaan miesten edustujoukkueen taustatiimi

Scroll to top