Atlas Handball Camp I

Tälle kesälle Atlas päätti järjestää kaksi käsipalloleiriä, joista ensimmäinen pidettiin koulujen päätyttyä heti kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Maanantai-aamuna leirille saapuikin intoa täynnä 40 lasta Mini-D-junioreista sekä seuran ulkopuolelta. Leirien tarkoitus on lisätä lasten liikuntaa yleisesti, sekä kehittää yksilötaitoja käsipallossa. Yhden viikon aikana pelaajalle kertyykin ylimääräistä harjoittelua lähes 30 tuntia.

Päivän ohjelman läpikäynti

Leirin harjoituksissa oli selkeät teemat eri päiville mitä tultaisiin tekemään ja ohjelma sijoittui puoliksi halliin ja puoliksi tekonurmelle ulos. Onneksi säätkin suosivat ja vain yhtenä päivänä ukkonen esti ulkona harjoittelun. Harjoitellessa pyrittiin siihen, että ulkona oli hieman enemmän leikin ja yleisen liikunnan kautta tehtäviä harjoituksia ja sisällä mentiin käsipallo edellä.

Koordinaatioharjoittelua ulkona

 

Leiriläiset jaettiin kahteen ryhmään maanantai aamuna siten, että sellaiset ketkä pelaavat vielä pehmeällä pallolla ovat oma ryhmänsä ja isommat lapset oma ryhmänsä. Täten kaikki saivat harjoitella sellaisella pallolla millä pelaavat ensi kaudella. Ainoastaan perjantaina ryhmät olivat yhdessä ja sekaisin kun pidimme turnauspäivän leirin päätteeksi. Jokaisen päivän päätteeksi lasten otsilla valui hikikarpalot, mutta silti hymy huulilla lähdettiin kotia kohti.

Seuraava leiri järjestetään ennen koulujen alkamista, heinä- elokuun vaihteessa, 29.7.-2.8., Myyrmäen Urheilutalolla ja lähiympäristössä.

Ilmoittaudu seuraavalle leirille viimeistään 30.6.


Scroll to top