F/mini-tyttöjen loppukevät

Toukokuu on ollut varsin vilkas kuukausi. Harjoittelu on ollut aktiivista ja sen lisäksi on ollut useita hienoja tapahtumia.

Äitienpäivänä osallistuttiin HIFK:n järjestämään harjoitusturnaukseen. Siellä samoissa joukkueissa pelasi sekä tyttöjä että poikia ja ne myös sekoitettiin niin että joukkueissa oli pelaajia eri seurasta. Varmaan hyvinkin opettavaista! Jokaisen ottelun jälkeen tuomaristo valitsi “Fair Play”-pelaajan, joka palkittiin.

14.5 oli sitten Kim Cupin, Atlaksen kauden päätösjuhlan, vuoro. Siellä F/mini tytöt ja pojat jaettiin neljään joukkueeseen ja sitten he pelasivat kahdella kentällä näytösottelut. Tämän jälkeen joukkueiden paras kaveri (Sanni), kehittyjä (Aino Ki)  ja tsemppari (Emilia L) palkittiin valmentajien ja joukkueenjohtajien lisäksi.

19.5 oli vuorossa pelit vanhempia vastaan. Tänä vuonna se järjestettiin pienimuotoisena turnauksen ja voiton vei toinen poikajoukkueista. Hyviä pelejä olivat kaikki ja vanhemmatkin venyivät hienoihin suorituksiin! Pelien jälkeen mentiin Wandakseen jossa nautittiin hampurilaisbuffa ja JoJot kertoivat vähän tulevista kesätapahtumista.

Seuraavana viikonloppuna olikin aika matkata Siuntioon. Osallistuttiin kahdella -10 ja yhdellä -09 joukkueella, joten pelejä oli paljon ja vilskettä riitti. Sää ei oikein suosinut mutta runsaasta sateesta riippumatta tytöillä oli hauskaa ja tsemppasivat loistavasti.

Nyt on edessä vielä matka Tallinn Handball Cup:iin johon suunnataan 8-10.6. Toivotaan sinne parempia kelejä ja yhtä hyvää tiimihenkeä kuin Siuntiossa! Sitten onkin aika jäädä ansaitulle kesälomalle ja palata syksyllä E/F-tytöt joukkueena.

Scroll to top