D-tyttöjen -07 kevät puuhaa

Maanantaina 13.5 pidimme treenien yhteydessä perinteisen vanhemmat vastaan lapset -ottelun. Treenit alkoivat vanhempien ja joukkueenjohdon palaverilla, jossa käytiin läpi kulunutta kautta ja siirrettiin katse tulevaan. Lämmittely suoritettiin yhdessä, minkä jälkeen kumpikin joukkue siirtyi hetkeksi hiomaan taktiikkaansa. Itse ottelusta muodostui varsinainen jännitysnäytelmä, josta ei vauhtia ja naurua puuttunut. Vanhempien joukkue vei tämän ottelun nimiinsä niukalla marginaalilla, mutta tytöt odottavat jo nälkäisenä revanssia. ??

Tiistaina 14.5 oli Atlaksen kauden päätösjuhlan, Kim Cupin, vuoro. Siellä tytöt pääsivät taistelemaan sekä -08, että -06 poikia vastaan. Kahdesta ottelusta saldoksi jäi yksi voitto ja yksi tappio. Kummassakin pelissä nähtiin upeita suorituksia, joita ei sarjapeleissäkään ole nähty. Ehkä pitää siis tuoda pojat useammin sparraamaan. ?

Pelien jälkeen palkittiin joka joukkueesta kaveri, kehittyjä sekä tsemppari. Tänä vuonna palkittuja olivat Enni, Sonja ja Stella seuraavin perustein:

Joukkueemme tytöt ovat iloisia ja hyväkäytöksisiä nuoria naisia. Äänestys joukkueen kaverista oli tiukka ja ääniä napsi jopa yhdeksän tyttöä. Äänestyksen voittajaa kuvailtiin positiiviseksi ja kaikki huomioon ottavaksi. Hän on myös mukava kaikille ja moikkaa treeneihin ja peleihin tultaessa.
Enni – kaveri

Vuoden kehittyjä on ollut joukkueen tukipilarina alusta asti. Viimeisen vuoden aikana tämä tyttö on kuitenkin ottanut ison harppauksen eteenpäin varsinkin hyökkäyspäässä ja ennen vaikeuksia aiheuttaneesta hyppyheitosta on tullut hänen tavaramerkkinsä.
Sonja – kehittyjä

Tämä tyttö on yksi joukkueen vanhimmista pelaajista. Hän kannustaa muita, on kohtelias ja toimii esimerkillisesti. Kiltistä luonteesta huolimatta, hän ei koskaan näytä luovuttamisen merkkejä ja taistelee aina loppuun asti, niin hyökkäys- kuin puolustuspäässäkin.
Stella – tsemppari

Kuten valmentajat illan päätteeksi mainitsivatkin, jokainen tytöistä olisi ollut palkitsemisen arvoinen. Kehitystä on tapahtunut kauden aikana hurjasti ja onneksi pääsemme vielä näyttämään taitojamme kesäkuussa Tukholmassa, Eken Cupissa! ?

 

 

Scroll to top