Atlaksen ja PuHun Yhteinen Käsipallo ja Koripalloleiri 3.-5.1.2024

PuHun ja Atlaksen yhteinen leiri onnistui hienosti

Atlaksen ja PuHu junioreiden yhteistyössä järjestämä käsipallo- ja koripalloleiri tarjosi innokkaille lapsille unohtumattoman kokemuksen joululoman aikana. Leiri, joka pidettiin Vantaan Energia Areenalla 3.-5.1.2024, yhdisti liikunnan ilon ja joukkueurheilun opetuksen.

Lapset saivat kolmen päivän aikana harjoitella sekä käsipallon, että koripallon eri osa-alueita ja peliä oli tarjolla monessa eri muodossa. Vantaan Salamien järjestämä juoksukoulu osoittautui erittäin hyödylliseksi ja lapset arvostivat tämän tuomaa vaihtelua harjoitteluun. Leirin aikana pienet urheilijat ovat myös saaneet monia uusia ystäviä ja liikkumisen ilo paisti läpi koko ajan.

Lasten harrastaminen ja liikunta vaikuttaa moniin elämän alueisiin, niin fyysisiin kuin psyykkisiin. Siksi seurat ovat hyvin kiitollisia Vantaan Kaupungille, sekä ravintola Wanda’s Kitchen & Lounge’ille jotka ovat mahdollistaneet osan tästä leiristä.

Atlaksen toiminnanjohtaja, Jaakko Horelli, kommentoi:

“Hienoa tehdä yhteistyötä yli seura ja lajirajojen, tartuimme innolla tähän mahdollisuuteen, kun se aukesi. Koen, että on todella tärkeää harrastaa lapsena mahdollisimman monipuolisesti eri lajeja, vaikka kori- ja käsipallo ovat samantyyppisiä pallopelejä, löytyy harjoittelusta myös eroavaisuuksia. Yleisurheiluvalmennus lisänä on ollut erinomainen. Kiitos PuHu juniorit, Vantaan Salamat ja tietenkin Vantaan Kaupunki sekä ravintola Wanda’s Kitchen and Lounge! Uskon, että tämä yhteistyö saa vielä jatkoa!”

PuHun seurakoordinaattori, Pihla Nikkarinen, lisää:

“Yhteistyöleiri on ollut pelkästään positiivinen kokemus, on ollut kivaa seurata miten leiriläiset ovat tutustuneet toisiinsa ja uusiin lajeihin. Jokainen on reippaasti yrittänyt uusiakin juttuja, ja yleinen fiilis on ollut loistava!”

Leiriläisten kommenteista paistoi myös leirin onnistuminen:

“Tykkäsin tosi paljon käsipallon ja koripallon pelaamisesta. Oli kivaa oppia uusia juttuja ja pelata kavereiden kanssa!”

“Leiri oli kiva! Sain uusia kavereita ja opin paljon uutta. Juoksurata oli tosi kiva mutta pelaaminen oli parasta.”

“Parasta on ollut pelata ja olla kavereiden kanssa ja se, että ei ole ollut yksin.”

Atlaksen ja PuHun yhteinen käsipallo- ja koripalloleiri osoittautui menestykseksi tarjoten lapsille motivoivan ja kannustavan ympäristön liikunnan ja joukkueurheilun parissa. Yhteisöllinen panostus lasten hyvinvointiin ja liikunnalliseen elämäntapaan näkyi positiivisesti niin lasten, kuin valmentajien kokemuksissa. Tulevaisuudessa toivomme voivamme järjestää vastaavia tapahtumia lisää, innostaen lapsia liikkumaan ja nauttimaan terveellisistä elämäntavoista, ja etenkin pitämään hauskaa yhdessä.

Scroll to top