Linja-autossa on tunnelmaa

C-tyttöjen syysterveiset!

Hyvää kuuluu, kiitos kysymästä, pelaajia on tullut lisää ja yhtäkkiä erilaisia kokoonpanoja voikin olla kolme: 07, 06 ja vasta lyhyemmän ajan pelanneiden sekaikäjoukkue. Mutta lisää mahtuu, nytkin on 08-ikäisiä mukana paljon ja peleihin kootaan joukkueet aina tarkoituksenmukaisimmalla tavalla. Turnauksethan ovat nyt tautitauolla, joten sarja- ja harkkapeleillä mennään.

2006 syntyneille saatiin tehtyä täksi kaudeksi jengi haastajasarjaan. Eihän heitä monta ole, mutta nyt jokainen pääsee kentälle jokaisessa pelissä, kun viime vuonna saatiin ottaa vain kaksi kerrallaan yli-ikäisinä 07-joukkueen peleihin. Joukkue täydentyy aina sitten sopivalla kattauksella nuorempia tyttöjä. 06H-joukkueemme on pelannut kolme matsia: tilillä on voitto ja kaksi tappiota, mutta sarjataulukkoahan ei haastajasarjoissa tuijotella. Ensimmäinen tappio tuli BK:lle, mikä nyt tässä lajissa on aika yleinen kohtalo. Tuossakin pelissä voitiin toki miettiä taas sitä, mitä järkeä on kuormittaa parhaita ja harjoituttaa heidän maalintekotaitojaan, kun sarjan ydinajatus olisi antaa peliaikaa myös niille muille… Mutta Karjaa on Karjaa, ja karjaalainen peli-ilo oma käsitteensä. Toinen tappio tuli tiukalla kahden maalin marginaalilla Akillekselle. Tuossa pelissä oli saumoja vaikka mihin, mutta hyvä mieli matkasi tällä kertaa Porvooseen.

Vaan mitäpä näistä, kun Grani voitettiin! Tämän ikäiset tytöt joutuivat pelaamaan koulukeskuksen salissa ja olihan kenttä aika pieni. Niinpä lukemat jäivät aika maltillisiksi: 18-20.

 Varsinkin Atlaksen puolustus oli betonia, liikkuva mutta silti jämäkkä. Ja kun maaleja tehtiin riittävästi, niin komea voittohan siitä tuli. Tämä oli sarjan avauspeli meille ja vanhempia oli pienessä katsomossa hyvä määrä, mikä kuulemma kuului kentälle hienosti ja antoi pelaajillemme lisävirtaa. Uusi hieno salimme Hämeenkylän koululla on iso ja upea, mutta äänet sinne häviää helposti. Ehkä koronan hellittäessä saamme tehtyä siitä kotiluolan, jossa möykkä raikaa.

07-tytsämme ovat pelanneet myös kolme peliä ja samalla saldolla kuin isosiskonsa, erona vain että voitto tuli Akilleksesta ja tappiot Granille sekä Karjaalle. Grani-peli meni alkujäykkyyden piikkiin ja BK-46-matsissa oltiin ehkä vielä hapoilla ekasta pelistä, joten ei niistä sen enempää. Akilles hoidettiin tyylipuhtaasti lukemin 29-15 ja se on se, joka jää muistoihimme. Ratkaisijoita löytyi kaikkiaan kahdeksan, yhdeksänkin kun lasketaan mukaan Saanan loistavat torjunnat. Vertailuna: Porvoolla yksi pelaaja teki 73 % heidän maaleistaan! Vaan siinäpä olisikin opittavaa: kuinka pysäyttää tuollainen yksi stara?!? Samallahan riisutaan kokonainen vastustaja aseista. Tässä pelissä – komeasta voitosta huolimatta – unohtui välillä tiivis puolustaminen ja kaverin auttaminen – kunnes taas seuraavaa hyökkäystä torjuttaessa puolustus toimikin mallikkaasti. Mystinen on ihmismieli.

Seuraavat kotipelit ovat Hämiksessä la 14.11. klo 12.50 ja 14.15. Maski naamalle ja matsiin, parikymmentä ihmistä sopii sisään hyvin! C-tyttöjen buffahan on kerta toisen jälkeen valittu ottelutapahtumiemme parhaaksi, joten korttia tai kolikkoja huiskauttamalla saa hyvän mielen lisäksi vähän pupellettavaakin.

Seuraavat ottelut pelataan kuitenkin jo 31.10 ja 1.11, molemmat vieraspelejä. Lauantaina -06 pelissä vastassa Dicken ja sunnuntaina matkustetaan jälleen bussilla Hankoon -07 peliin.

Alla tunnelmia aiemmalta bussireissulta, toivotaan samaa fiilistä tulevalle matkalle!

Linja-autossa on tunnelmaa
Tämän takia pelimatkalle lähdetään! Kuvasta löytyy myös valmentajamme Atsku…
Scroll to top