Dicken Oldies – Atlas Wandas 11.11.2020

Dicken Oldies – Atlas Wandas 25-25 (12-11)

Tällä viikolla jouduimme sivuuttamaan joukkueelle hyvin tärkeiksi muodostuneet keskiviikkorituaalit, kun treenien sijaan suunnattiin Pirkkolaan myöhäisillan otteluun, jossa vastassa oli Dicken Oldies.
Haluamme painottaa rutiinien tärkeyttä, kun urheillaan tällä tasolla. Esimerkiksi yksi pelaajistamme joutui vaikean paikan eteen, kun ei ehtinytkään nauttia jokaviikkoisesta saunavuorostaan, joka on tarkoin mitoitettu yhteensopivaksi normaaliin treeniaikaan (kuulimme huhua, että ko. pelaaja kävikin saunassa ennen peliä?). Toinen pelaajistamme olikin sen verran hämmentynyt myöhäisestä peliajasta, että unohti oikeat liivit kotiin. Mikäli huoltajamme olisi päässyt paikalle, hän olisi ensimmäistä kertaa koskaan teipannut pelaajalle urheiluliivit, mutta kokenut joukkomme selvisi tästäkin haasteesta (teippirullat on nyt loppu).
Tämäkin peli muodostui kuitenkin tämän kauden kaavojen mukaisesti suhteellisen jännittäväksi. Itse peli käynnistyi osaltamme aikamoisessa sumutilassa. Pelin alussa tilanne taisi käväistä jo -5 maalin tappiollakin. Alkukankeuden jälkeen laitoimme pitkät päälle sumuvalojen sijaan ja saatiin tiukka alapään puolustus asemiinsa. Kettu Karalahti tosin otti tämän hieman liian tosissaan ja pääsi melkein katselemaan punaista joulukorttia. Jo valmiiksi kutkuttavan tasaista ottelua ei ainakaan Wandaksen vinkkelistä helpottanut 8 min alivoimalla pelaaminen, pari keltaista korttia sekä 5 vastustajan rankkaria. Valitettavasti hukkasimme lopun tasatilanteen ja joudumme tyytymään pistejakoon.
Ensi pelistä toivommekin koko kentällä olevalta miehistöltä positiivista otetta – käsipallo on kivaa! Kiitos Dickenille tiukasta vastuksesta. Kiitämme myös illan valmentajaamme Artoa ja toivomme, että uskaltautuu mukaamme uudemmankin kerran. 🤪
Maalintekoon pääsivät:
Tiina 9 (1)
Holopainen eli Liisa vaiko Liza 6
Atsku 4
Janina 3
Noora 2
Miisa 1
Dicken Oldies-Atlas Wandas
Scroll to top