D-tyttöjen kauden alku, 3 peliä takana

D-tytöt ovat aloittaneet kautensa, kolme ottelua on jo tähän mennessä takana. Ensimmäinen peli pelattiin Kirkkonummen pommisuojassa KyIF vastaan, tuloksena 18-10 tappio. Hieman haparointia pelaamisessa näin kauden alussa. Hienoja suorituksia myös nähtiin hetkittäin, harmittavasti kuitenkin muutama liian vähän. Kyif on jo pitemmän aikaa ollut tytöille hankala vastustaja, noh, kotipelissä sitten näytetään!

Kauden toinen ottelu pelattiin kotikentällä, joka tällä kaudella pääasiassa on Myyrmäen Urheilutalo, Karjaalta tullutta BK-46 vastaan. Ilmeisesti uuden kotihallin kirkkaat valot häikäisivät tyttöjen silmissä sen verran, ettei tästä pelistä jäänyt jälkipolville juurikaan muisteltavaa. Vastustaja oli kokoajan askeleen edellä, eikä sitä askelta saatu kurottua kiinni.

Kauden kolmas peli, toinen vierasottelu, pelattiin Paraisilla Pif vastaan. Peli oli todella tasainen ja varsinkin alussa johto vaihteli molemminpuolin. Molemmat joukkueet esittivät hienoja heittoja ja maalivahdit hyviä torjuntoja. Pif puolustus meinasi aiheuttaa tytöille vaikeuksia, he kun olivat jo puolessa kentässä kolmen pelaajan voimin vastassa. Tähän kuitenkin löydettiin keinoja, ratkaisu oli kuin lääkärin suusta: Liike on lääke. Hyvällä liikkumisella, varsinkin ilman palloa, saatiin vastustajan puolustus avattua kuin sillipurkki ja pääsimme tekemään maaleja läheltä. Kolme minuuttia ennen ottelun loppua pääsimme jo maalin päähän, mutta pari pallonmenetystä, joista Pif pääsi juoksemaan helppoja maaleja oli tällä kertaa liikaa. Kuitenkin paras peli tällä kaudella ja parasta peliä mitä Paraisilla on pitkiin aikoihin pelattu.

 

Tyttöjen seuraava peli 2.11 klo 12.50 Myyrmäen Urheilutalolla Atlas – Akilles

Tulkaa katsomaan ja auttamaan tyttöjä kauden avausvoiton tavoittelussa!

Scroll to top