Linja-autossa on tunnelmaa

D-tyttöjen pelireissu Paraisille minibussilla

Tämän takia pelimatkalle lähdetään!
Tällä kertaa tytöt kirjoittivat itse otteluraportit, eli täältä pesee -> raporttia ala Lotta, Amina ja Stella :).

Lauaantai 9.3. PIF-ATLAS D-tytöt -07 kilpa- ja haastajapelit

Tämän päivän reissu alkoi kaikkien kerääntymisellä urheilutalon eteen, bussissa kaikilla oli hauskaa, mm Atskun lettikampaamo, hengityksen pidätystä tunneleissa ja ihasteltiin ABC-asemaa! Kun saavuttiin perille, luultiin ettei Piffen centerissä ole kattoa. Onneksemme huomasimme, että emme joutuneet pelaamaan sään armoilla. Ennen peliä lämpättiin normisti. Toisella puoliajalla meni vähän vähemmän maaleja sisään. Ottelu päättyi 29-9.

Ensimmäisen pelin jälkeen siihen osallistuneet jäivät kuuntelemaan valmentajia, kun taas siihen osallistumattomat alkoivat syöttelemään kentän poikki. Loput jotka pelaisivat myös toisessa pelissäm tulivat mukaan heittelemään hetken ajan päästä. Teimme puolustus- ja hyökkäysharjoituksen, jonka jälkeen pilliin vihellettiin pelin alkamisen merkiksi. Ensimmäinen kymmenen minuuttia kului kohtalaisen tasiaisesti. Puoliaika huipentui siihen, että olimme neljä maalia häviöllä, mutta pelasimme parhaiten silloin; pallo kulki hyvin eteenpäin jokaiselle pelajalle ja hyviä paikkoja tuli usein.

Toisella puoliajalla heitot hoituivat paremmin. Vastustajan maalivahti ei torjunut läheskään yhtä paljon maaleja, kuin ensimmäisen puoliajan aikana. Hyökkäyksessä vapaaheittoja puhallettiin monesti siten, että olisimme juuri saaneet pallon/heittäneet maalin, muttei niitä sen vuoksi laskettu. Peli loppui 28-17 vastustajan hyväksi.

Lähdimme takaisin minbussilla, jonka takaosassa laitettiin soimaan musiikkia, juteltiin ja pelattiin korttipelejä. Pysähdyimme ABC:llä syömään; siellä ostimme jääneillä rahoilla jotakin kaupasta ja jatkoimme matkaa.