DT-007 ja tehtävä idässä!

Tänään ei uppoa alakulmiin!
Kaksi peliä Porvoossa, niskassa eilisen reissun tuplatappio Paraisilta ja toipumisaikaa alle vuorokausi. “Hei tytöt, me hävitään nää matsit…”
Mutta mitä vielä, Akilles kaadettiin taas selvin lukemin!

Kilpasarjan peli alkoi hienoisesti emäntien ohjastamana ja vähämaalisena, puolustukset pitivät. Atlas hyppäsi kuskin pukille kymmenen minuutin kohdalla eikä sen jälkeen voittajaa tarvinnut enää miettiä. Pelimme kulki ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla, maaleja mätettiin eikä omissakaan soinut liikaa, mihin vaikutti sekä tiiviin liikkuva puolustus että Saanan oiva torjuntavire. Maalareitamme olivat: Adanne 9, Sara 7, Sonja 4, Alina 3, Danica 2 sekä Elsa ja Enni 1. Voittolukemamme porvoolaisten kannalta harmillisen selvät 14-27, vaikka he pelasivat ihan hyvin. Atlas oli tehokkaampi, Akillekselta puuttui kunnon pyssyt, vaikka muutaman kauniin maalin kauempaa heitettynä tekivätkin. Osa pelaajistamme sai hyvää treeniä vasuria vastaan pelaamisessa; ei ollut koko ajan ihan helppoa.

Haastajamatsiin jätettiin kolme pelaajaa pois ja otettiin kolme tilalle, muuten nippumme pysyi samana, koska ei meitä sentään kahdeksi joukkueeksi ole, kun vaihtopenkilläkin pitää saada välillä huilia. Atlas otti haasteen vastaan ja jatkoi siitä, mihin kisakoitos päättyi. Olimme parempia kaikilla osa-alueilla ja veimme kuvitteelliset sarjapisteet maalein 15-25. Ehkä yhden kategorian Akilles voitti: suoraan vaparista heitetyt maalit. Kyllä sitä tehdään jo tässä iässä ja tällä tasolla, ja kenties tyttömme nyt sen jo muistavat. Maalissamme torjuivat Saana ja Hannah, tulostaulua työstivät Lotta 7, Stella ja Enni 4, Danica ja Kerttu 3, Toini 2 sekä Hannah ja Elsa yhden kerran.

Kevät koittaa, pelit vähenevät

Seuraava peli on kotona Varialla viikon päästä lauantaina 16.3. klo 13.20, jolloin vieraaksemme tulee Cocks, joka on ollut meille kiva vastustaja! Jos lukija ymmärtää, mitä tarkoitan… Kannustusta toivotaan, joten keväisen päiväkävelynsä voi suunnata Ojahaantielle parin helähtelevän kolikon kera. Sitä seuraavana lauantaina matkustetaan sitten Karjaalle ja kohta sarjakausi alkaakin loppua, joten äkkiä katsomoon, jos olet sitä koko ajan lykännyt! ”Kyllä sinne vielä ehtii…” Kolme kotipeliä, siinä se, eli tervetuloa jo seuraavaan matsiin.

Scroll to top