DT07 höyhensi Cocksin

Joskus sarjataulukko kuulemma valehtelee, mutta kyllä se useimmiten jotain kertoo. Niin tälläkin kertaa: Cocks on taulukon pohjimmaisia jengejä ja Atlas ylempänä koviltakin joukkueiltakin pisteitä vieneenä. Myönnetään, voittoa tästä odotettiin, mutta riihimäkeläiset ovat kerta kerran jälkeen onnistuneet tarjoamaan meille aina vain tiukemman vastuksen. Tällä kertaa ei, veimme pelin selkein lukemin 27-13. Cocks oli liikkeellä aika vähillä pelaajilla eikä heiltä löytynyt riittävästi ravakoita ratkaisijoita.

Atlas pelasi hyvin. Puolustus piti vastustajan pois parhaista heittopaikoista ja maalissa kelpo matsin pelannut Sonja pääsi melko helpolla. Seitsemän minuutin kohdalla tilanne oli vasta 2-1, mutta sitten alkoi sujua: kymppi pelattu ja tilanne 6-1, tauon koittaessa 11-4. Atlaksen maalipaikkoja luotiin mukavan monipuolisesti ja paluupalloissakin oltiin kärppänä paikalla, ratkaisuja tuli niin laidoilta, viivalta kuin takaapelaajien rynniminä ja tykittäminä. Peli sujui, kiva oli katsoa, vaikka kokonaisuudessa oli vähän pelailemisen makua. Katsojamäärä oli kauden matalin, taitaa pitkä kausi vaatia veronsa siinäkin mielessä, mikä on toki harmi tyttöjen kannalta.

Tintti joutui peluuttajaksi, kun valmennusporras oli kiinni muissa hommissa. Homma sujui kyllä sen verran vaivattomasti, että noinkohan… “Kivaa oli, että melkein kaikki etukäteen sovittu toteutui”, totesi tyytyväinen valkku sosiaalisessa mediassa. Maaleja mättivät Adanne 10, Sara 6, Toini ja Alina 3, Kerttu ja Enni 2 sekä Lotta 1. Viikon päästä mennään vieraisille Karjaalle, jossa on vastassa astetta kovempi nivaska. Mutta todetaan nyt kuitenkin, että kotonahan pöllytimme polkkatyynyjä, mistä he eivät kenties vieläkään ole toenneet…

Autetaan veskaria, nostetaan ne kädet!
Scroll to top