DT07 taipui mestarikandidaateille

Maanantaina 11.11 pelattiin, tällä kertaa Energia Areenalla, sarjaottelu Dickenin tyttöjä vastaan

Dicken on sarjan ainoa joukkue, jolla ei ole yhtään tappiota. Se on ehkä pelannut vähemmän kuin moni muu joukkue, mutta ei se tuota faktaa muuta. Atlas pysyi larulaisten kyydissä aika ajoin erittäin hyvin, veikin peliä pariin otteeseen. Loppulukemiksi muotoutui kuitenkin selkeähköt 16-21.

Matsin ekat hetket mentiin käsi kädessä, yhtä jalkaa. Ja nostetaan tähän kärkeen heti erityinen piirre tästä illasta: Atlaksen viivapelaajalle saatiin pallo moneen otteeseen ja jälkeä syntyi, harvoin tuolta paikalta pelin maalikunkuksi päästään, mutta niin vain Stella pussitti pyöreän kerta toisen jälkeen. Loistavaa! Muuten sitten maalit jakautuivatkin tasaisemmin: vain veskarin tontin hoitanut Saana ei saanut nimeään maalitilastoihin, mutta teki muutaman todella komean torjunnan ja pelasi muutenkin hyvän pelin.

Tilanteessa 2-2 Dickenin valmentajat ajattelivat, että eihän tämä näin voi mennä, ja ottivat aikalisän. Kohta peli olikin sitten 2-7. Sama toiseen suuntaan: Atlaksen aikalisä ja kohta peli oli 8-10, joka jäikin taukotulokseksi. Ihmeellistä aaltoilua. Erän lopun tyttömme pelasivat loistavasti, kun taas välillä pallo menetettiin turhan helposti ja Dicken pääsi juoksemaan muutaman vähän nopeammankin maalin, mikä korostui tokalla puolikkaalla.

Toisen jakson ensimmäiset kahdeksan minuuttia Dicksut veivät 1-8… Ottelu oli siinä. Siniset heräsivät kuitenkin vielä taisteluun ja taas EA:n illassa saatiin nähdä hyviä atlaslaisia kuvioita, seuraavat seitsemän minuuttia meille 6-0 ja tilanne oli enää 15-18! Tästähän tulee vielä peli! Aika kuitenkin loppui kesken ja pallokin lipsahti pari kertaa punanutuille, joten jossiteltavaa jäi sopivasti.

Dicken oli perusvarma, muttei millään mittarilla ylivoimainen. Pari vastustajan tyttöä jos oltaisi saatu kiinni, vähän tiukkuutta puolustukseen, pikkuisen lisää juonikkuutta hyökkäyspäähän… Ensi kerralla sitten. Seuraavat pelit ovatkin Granin joukkueita vastaan, joista toinen on sarjakärki ja toinen –tyvi. Pelit ovat peräkkäisinä päivinä, joista jälkimmäinen on kotimatsi, joten tervetuloa EA:lle taas ma 25.11. klo 18.15! Luvassa myös buffa eli muutaman euron verran hilusia mukaan, jos haluat hyvän käsipallomielen niin mahaan kuin sydämeen.

Ai niin, maalimme: Stella 5, Sonja 4 ja yhden maalin tekivät Hannah, Toini, Danica, Sara, Adanne, Lotta ja Enni.