Tulevan kauden 24/25 valmentajat

Atlas ilmoittaa ylpeästi, että tulevan kauden valmentajat ovat hyvin pitkälti tiedossa. Meillä on joukko kokeneita ja innostuneita valmentajia, jotka ovat sitoutuneet pelaajien kehittämiseen ja Atlaksen menestyksen varmistamiseen tulevaisuudessa.

Jokaisella valmentajalla on oma ainutlaatuinen kokemuksensa ja taitonsa, joita he tuovat joukkueille. Meillä on valmentajia, joilla on kokemusta pelaamisesta korkealla tasolla, sekä valmentajia, joilla on pitkä kokemus junioripelaajien valmentamisesta. Kaikki valmentajat ovat sitoutuneet luomaan positiivisen ja tukevan ympäristön, jossa pelaajat voivat oppia ja kehittyä.

Tulevan kauden valmentajat ovat jo selvinneet naisten edustusjoukkueelle, sekä B, C, ja D-junioreille. Naisten valmentajat Viljami Kuntsi ja Toni Aalto jatkavat joukkueen kehittämistä ja ovat innoissaan tulevasta kaudesta, joka tuo mukanaan uusia haasteita.

“Todella mukavaa päästä jatkamaan tämän projektin kanssa. Tavoite on nousta naisten sarjassa kärjen tuntumaan. Seurassa on hyviä junioripelaajia jotka tuovat jatkuvuutta projektiin”, Aalto toteaa.

“12 peliä ja 12 voittoa ykkösdivarissa sekä Cocksin kaataminen SM-karsinnoissa, ei jätä jossitteluille sijaa, ettemmekö ylimpään sarjaan kuuluisi. Silti meillä on vielä matkaa kohti sarjan kärkijoukkueita, mutta valmistautuminen ensi kauden peleihin on jo käytännössä aloitettu menneellä kaudella”, Kuntsi jatkaa.

Seuran vanhimmat juniorit pelaavat ensi kaudella B-junioreissa, sekä poikien, että tyttöjen puolella. Joukkueiden kehitykseen on tarkoitus satsata entistä enemmän jotta pelaajia voi tulevaisuudessa nostaa aikuisten sarjoihin. Nuoria joukkueita valmentaa Jaakko Horelli ja Arto Starck, ja myös Pekka Laurila jatkaa B-poikien kanssa. C-pojat jatkavat työtään Jaakko Horellin, Jarkko Lehikoisen ja Dennis Baarsin kanssa, ja tekevät yhteistyötä myös B-poikien kanssa. Jonathan Juslin siirtyy puolestaan C-tyttöjen päävalmentajaksi ja Klaus Sarin, jolla on pitkä ura tyttöjen valmentajana, jatkaa yhteistyötä hänen kanssaan. D-junioreissa jatkavat tutut valmentajat, Ville Viljanen ja Dennis Baars poikien puolella, sekä Merja Karvala ja Arto Starck tyttöjen puolella. Muiden joukkueiden valmentaja tilanne selviää kesäkuun alussa.

Atlaksen tavoitteena on olla yksi Suomen parhaista käsipallo seuroista, ja askel oikeaan suuntaan on Lasten- ja Nuorten Tähtiseura-merkintä, joka luovutettiin seuralle tänä keväänä. Haluamme tarjota pelaajille mahdollisuuden oppia ja kehittyä urheilijoina ja yksilöinä. Uskomme, että laadukas valmennus on avainasemassa näiden tavoitteiden saavuttamisessa.

Atlaksen valmentajat 24/25

Naiset: Viljami Kuntsi & Toni Aalto
Miehet: TBA
B-pojat: Arto Starck, Jaakko Horelli & Pekka Laurila
B-tytöt: Jaakko Horelli & Arto Starck
C-pojat 10/11: Jaakko Horelli, Jarkko Lehikoinen & Dennis Baars
C-tytöt 10/11: Jonathan Juslin & Klaus Sarin
D-pojat 12/13: Ville Viljanen & Dennis Baars
D-tytöt 12/13: Merja Karvala & Arto Starck
E-pojat: TBA
E-tytöt: TBA
F-juniorit ja minit: TBA

Scroll to top