Kausikertomus 2019-2020 F- ja E-tytöt

Nyt kun kausi valitettavasti jouduttiin lopettamaan ennenaikaisesti, on hyvä aika käydä läpi kulunut kausi ja sen tapahtumia.

F- ja E-tyttöjen ryhmä, eli -09 ja -10 syntyneet tytöt mukanaan neljä -11 syntynyttä tyttöä on jo viime kaudella harjoitellut ja pelannut yhdessä. Tänä vuonna -09 pelasivat E-tyttöjen haastajasarjaa apunaan muutamia -10/-11 tyttöjä. F-tyttöjen sarjassa pelasimme niin kilpa- kuin myös haastajasarjaa -10 ja -11 tyttöjen kanssa.

 

Joukkueeseen on kauden aikana tullut mukavasti uusia pelaajia lisää, samalla valitettavasti myös muutama on päättänyt käsipallouransa ainakin toistaiseksi. Tässä kuitenkin ollaan voiton puolella, eli uusia on tullut enemmän kuin on jäänyt matkalle. Mahtavaa!

Kunhan pääsemme takaisin yhteisiin harjoituksiin ja peleihin, niin toivottavasti vielä tulee lisää uusia pelaajia, mukaan ryhmään mahtuu kyllä!

 

Kausi aloitettiin Åifk:n järjestämästä beachkäsipallo turnauksesta Turusta. Tärkeintä beachkäsipallossa on tietenkin yhteinen hauskanpito ja siinä sivussa pelataan muutama ottelu.

Tuloksilla ei näissä turnauksissa ole merkitystä, vaikka lapset välillä ovatkin eri mieltä!

 

 

 

Vielä ennen sarjakauden alkua ehdittiin osallistua Dicken Cupiin, jossa jälleen kerran tarkoitus oli saada kaikille peliminuutteja tuloksista niinkään välittämättä.

 

Edellisellä kaudella kaikki pelasivat F-junioreiden sarjaa, jolloin kaikki pelit olivat “mini-turnauksia” eli pelejä oli n. kerran kuukaudessa. Tälle kaudelle -09 siirryttyä E-junioreihin, tulikin yksittäiset otteult, mikä tarkoitti paljon enemmän tapahtumia, mutta toki lyhyempiä päiviä, kun

aiemman neljän pelin sijaan olikin vain 1 ottelu.

Kun ilmoittauduimme sarjoihin,

 

-09 tilanne oli vielä sellainen, että päätimme ilmoittautua vain haastajasarjaan. Kun kausi päättyi oli ryhmässä 16kpl -09 tyttöjä (!) ja siihen vielä muutama -10 päälle niin peleissä meinasi olla välillä tunkua.Kuitenkin aina kaikki, jotka halusivat tulla peliin, pääsivät mukaan. Ensi kaudeksi mietitään uusiksi miten toimitaan tämän ryhmän kanssa.

Pelillisesti kausi oli vaihteleva, tuli hienoja voittoja, tuli niukkoja tappioita, mutta tärkeintä tässä oli se, että kaikki uudetkin saivat runsaasti kokemusta peleistä ja saivat hienosti onnistumisia niin hyökkäyksessä kuin myös puolustuksessa.

F-tyttöjen sarjassa

, jossa siis olimme kilpa- ja haastajasarjassa, kausi sujui hienosti. Joukkue saavutti hienoja voittoja kauden aikana, mutta joutui myös tiukille muutaman kerran. Kaikki saivat pelata eri pelipaikoilla, halukkaat kokeilla myöskin maalivahdin roolia.

Tätä kirjoittaessa kesän kohokohta, Eken-cup Tukholmassa on vielä tapahtumassa, mikäli maailmalla tilanne helpottuu kesään mennessä. Toivotaan, että näin käy ja reissuun päästään, tytöt odottavat kovasti. Kävi miten vain, ensi kaudella olemme jälleen valmiita oppimaan uutta, näyttämään mitä osaamme ja tsemppaamaan niin toisiamme kuin myös muita Atlaksen joukkueita!

 

Arto, Meri ja Mariela

F- ja E-tyttöjen valmentajat

Scroll to top