Kausikertomus 2019-2020 D-Tytöt

D-tyttöjen joukkue on ollut suurimmalta osalta yhdessä jo useamman vuoden, mutta tämän kauden alussa saimme  mukaan paljon uusia pelaajia ja harjoituksissa olikin parhaimmillaan yli 20 tyttöä paikalla! Ryhmässä on mukana -06, -07 ja -08 syntyneitä tyttöjä. Viime kaudesta poiketen, ilmoittauduimme vain -07 kilpasarjaan ja jätimme haastajasarjan tällä kaudella väliin.

D-tyttöjen kauteen ehti mahtua Beach käsis turnaus ennen kauden alkua, sekä 2 normaalia turnausta suomessa. Sarjapelien lisäksi järjestimme myös harjoitusotteluita eri joukkueiden kanssa, jolloin joukkueen uudetkin pelaajat pääsivät kokeilemaan miltä pelaaminen tuntuu.

Sarjassa syyskausi meni tuloksellisesti hieman heikommin, mutta hyviä pelejä pelattiin erityisesti kovimpia vastustajia vastaan.

Joulun alla pelattiin perinteinen ottelu Vanhempia vastaan

Kevätkaudella peli kulki paljon paremmin, mutta harmiksemme kausi loppui ennen aikojaan. Ensi kaudella on hyvä jatkaa siitä, mihin jäätiin.

Valitettavasti monta ottelua, sekä yksi paljon odotettu ulkomaanturnaus jäi valitettavasti tältä keväältä pois.

Kuitenkin on ollut ilo huomata, että niin tytöt kuin vanhemmatkin ovat osoittaneet loistavaa sopeutumiskykyä poikkeuksellisessa tilanteessa!

 

fläppitaulu esiin!

 

Omatoimiset harjoitukset ovat lähteneet reippaasti käyntiin ja samalla kaavalla jatkamme, kunnes tilanne toisin sallii.

Siihen asti, tsemppiä kaikille!

 

Arto & Atsku

Scroll to top