Atlas Wandas kiittää menneestä kaudesta

Niinkuin tiedämme, myös käsipallokausi päättyi ennenaikaisesti vallitsevan tilanteen vuoksi.

Me Wandaslaiset olemme jo kauan sitten siirtyneet kotioloihin harjoittelemaan, mutta joukkue pitää tiivistä yhteyttä virtuaalisen, joukkueelle räätälöidyn ”Wandas Window” -treenikanavan avulla. Tässä yhteydessä mainittakoon suluissa, että suosituin ohjelma treenikanavalla on tällä hetkellä ”Wandas Waist”, joten ensi kaudelle saatamme mahdollisesti tilata uutta pelitekstiiliä mikäli ohjelman tulos muokkautuu liiankin näkyväksi.

Palataksemme hieman menneeseen kauteen, voimme todeta, että se alkoi nousujohteisesti. Kauden alussa olimme asettaneet tavoitteeksi voittaa jokaisen ottelun lukemin 27-26. Sattumalta ensimmäinen kamppailu Dicken Oldiesia vastaan päättyi juuri näihin lukemiin. Itsevarmoina lähdimmekin seuraavaksi Paraisille, jossa voitimme PIF:in samoin numeroin. Tästä innostuneena otimme myös palasen Paraislaista lyhtytolppaa mukaan kotimatkalle. Samalla voi myös todeta, että vieraspelit eivät tällä kaudella hellineet moottoriajoneuvojamme. Paraisilla laitettiin parkkipaikka uuteen uskoon, Kauniaisille lähdettäessä eräs Ford Fiesta koki pienen ovivahingon ja Porvoossa Mummon auto sai diagnoosikseen ”akuutti määärittelemätön sähkövika”.

Kevätkauden alussa treeneissä keskityttiin erityisesti N35 -turnaukseen ja Suomen Mestaruuden uusimiseen, ja näin ollen hallilla nähtiinkin mm. Spider Immonen. Pokaalikin löytyi lopulta viime vuoden mestarijuhlien jäljiltä, ja se asetettiin pallovarastoon odottamaan seuraavia mestaruusjuhlia. Voimmekin näin ollen vallitsevissa olosuhteissa todeta, että saamme jatkaa vielä toisenkin kauden Suomen Mestareina – kutsu mestaruusjuhliin tulee myöhemmin.

Kauden tärkein tavoite oli että jokainen pelaaja pysyy kunnossa ja tämä saavutettiin. Yhteenvetona todettakoon, että vaikka kausi päättyi hieman pikaisesti ja synkissä tunnelmissa, olemme kiitollisia että saimme nauttia peli-ilosta yhdessä monen pelin verran.  Näin aiomme tehdä myös ensi kautena -nähdään silloin! Ja pysytään kotona siihen asti <3

 

 

 

Näihin tunnelmiin

Katja “the kettu” Lindqvist

 

 

 

Scroll to top