Stöttareiden vuosikokous

Atlaksen kannatusyhdistyksen jäsenet, “Stöttarit”, kutsutaan täten vuosikokoukseen perjantaina 14.4.2023 klo 18.30 Wandas’ Kitchen & Lounge ravintolaan, Liesikuja 5. Myyrmäki (4 krs).
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Lue koko vuosikokouskutsu tästä.

Keitä stöttarit ovat?

Atlas Stöttare on vuonna 1968 perustettu tukiyhdistys, joka perustettiin, jotta tämä voisi tukea emoseuraa taloudellisesti. Useampi stöttareista on ollut aktiivinen Atlaksessa nuorempana ja ovat halunneet jatkaa seuran tukemista myös tämän jälkeen. Tarkoituksena on ollut pitää hauskaa ja samalla kerätä rahaa. Vuosikokouksista, jonka yhteydessä syödään hyvä illallinen, on tullut perinne. Tapaamisia on pidetty ravintoloissa kuten Savoy ja König ja ensimmäinen vuosikokous pidettiin ravintola Kultakaivoksessa Louhelassa, johon osallistui paljon aktiivisia jäseniä.  Erikoinen yksityiskohta oli, että alkuvaiheessa kokouksiin sai osallistua vain miehet, tämä on onneksi muuttunut.

Atlas Stöttareiden hallituksen jäsenten ja jäsenten taustat ovat seurassa olleet eri lajien kanssa mm käsipallossa, yleisurheilussa, naisvoimistelussa, suunnistuksessa ja pöytätenniksessä. Jäsenet ovat pitkän linjan Atlaslaisia, jotka ovat myös toimineet Atlaksen emoseuran hallituksissa. Kuten voi huomata, Atlas on muuttunut vuosien saatossa yleisseurasta käsipallon erikoisseuraksi, pöytätennis on kuitenkin säilynyt toisena lajina taustalla. Atlaksessa on aina ollut hyvin yhteisöllinen seura stöttareiden suureksi iloksi. Taustat äidinkielineen ruotsi ja suomi ovat mukautuneet yhteen hyvin ja seura pitää molempien kielten säilyttämisen tärkeänä.

Stöttareiden toiminta on hyvin hiljainen mutta mitä tärkeämpi emoseuralle. Tukea on saatu mm. Atlas Cupiin, varusteiden hankintaan ja yleiseen toimintaan. Atlas Stöttarit kaipaavat aina lisää jäseniä ja toivovat, että jäseniksi tulisi vanhempia, joiden lapset ovat olleet mukana toiminnassa tai entisiä aktiiveja, joilla olisi edelleen seurarakkautta ja näin voisi tukea seuraa edelleen tämän kautta. Kuka tahansa voi liittyä jäseneksi. Mikäli kiinnostuu liittyä jäseneksi tai jotain stöttareista mietityttää voi olla yhteydessä stöttareiden puheenjohtajaan sähköpostitse, stefan.astrand@elisanet.fi.

Scroll to top