Takatalvi Turuntiellä

Wandas lähti viettämään vieraspelipäivää Turkuun. Matkaan lähdettiin navigaattorit laulaen kun pallokassi ei ollutkaan ylioppilaiden valtaamassa pallohallissa. Vesipullotkin napattiin matkaan matkanvarrelta, Prismasta. Peliin oltiin hyvin valmistuneita, lämmiteltyjä ja “suihkun”raikkaina, kun lämmittelyaskeleet otettiin Samppalinnan poluilla räntäsateen hellien kasvoja. Janojuomana toimi kulaus aitoa lähdevettä.

Pelin eteni tasaisesti ja tauolle mentiin turkulaisten pienoisessa johdossa. Myös toinen erä oli tasaista taistelua, pisteet ja loppuminuuttien maalit jäivät kuitenkin turkulaisten hallintaan. Wandas pelasi iloisesti ja näytti voimansa – turpaan annettiin mutta ei tarpeeksi 🙂 (kuvasta näkyy miten vastustajan leuka jouduttiin teippaamaan)

Wandas Warrior -mitali ripustettin Tintin kaulaan, kiitokseksi 10 hienosta maalista ja useasta syöttökatkoksesta. Milja esitti myös monta tärkeää torjuntaa pelin aikana.

Kotimatkalla päästiin ihailemaan perinteistä alkukeväistä sääilmiötä ja seuraamaan tilannehuone.fi -päivityksiä pelonsekaisin tuntein. Räntää satoi vasemmalta ja ajokeli oli todella huono. Kaikki pääsi onneksi turvallisesti kotiin.

Loppulukema 29-25. Wandasin maalintekijät: Tintti 10, Misa 7, Noora, Alisa ja Santtu 2, Mummo ja Katja 1

Scroll to top