Hellakoski keskiviikkona Atlaksen riesaksi

HELLAKOSKI KESKIVIIKKONA ATLAKSEN RIESAKSI

GrIFK tulee Myyrmäen Urheilutaloon keskiviikkona klo 19 alkavaan otteluun Atlas Vantaata vastaan. Joukkueen mukana tulee myös 23-vuotias pelinrakentaja Anthony Hellakoski, vantaalaismiehistön kenties pahin menetys viime kesän siirtomarkkinoilla.

Lähes vuosi sitten polven pahasti loukannut Hellakoski on kuntoutunut hiljalleen. Hän ollut jatkuvasti penkillä otteluissa ja käynyt vain heittämässä rankkareita. Tulosta on syntynyt 17 kertaa onnistumisprosentilla 77.

“Nyt keskiviikkona pääsen todennäköisesti ensimmäistä kertaa pelaamaan. Viime viikot olen päässyt treenaamaan liki täydellä teholla”, Hellakoski kertoi.

“Tuntuu oudolta tulla Urheilutaloon”

“Tuntuu kyllä perin oudolta tulla granilaisena Urheilutaloon, kun se oli seitsemän vuotta oma kotisalini. Saa nähdä, miten peli lähtee käyntiin.”

Ottelu on tärkeä molemmille joukkueille. Kahdeksantena oleva Atlas Vantaa pyrkii pönkittämään asemaansa pääsystä alajatkosarjaan, Grani puolestaan yrittää päästä neljän joukkueen yläkastiin kaksi pistettä edellä olevan HIFK:n ohi.

Granin viiden ottelun loppuohjelmaa rasittaa Cocksin kohtaaminen kahdesti, vieläpä peräkkäin muutaman päivän sisällä.

“Siksi Atlaksen kohtaaminen ja viimeisenä HIFK:n saaminen kotiin ovat meille äärimmäisen tärkeitä otteluita”, Hellakoski sanoi.

Ilmeisenä välipalana Granilla on vielä vierailu Paraisille.

Granilla takana tappio, Atlaksella voitto

Keskiviikkon ottelun lähtökohdat ovat erilaiset. Grani otti kotonaan turpiinsa Dickeniltä 18-28, kun taas Atlas kävi Helsingissä yllättämässä HIFK:n 31-30 ja auttoi osaltaan Grania.

“Olisi meidän pitänyt pystyä kotona Dickeniä vastaan parempaan, mutta se oli meiltä huono matsi. Alku oli meiltä hieno, mutta sitten hyökkäyspeli lässähti. Siinä meillä onkin parannettavaa.”

Hellakoski kertoi nähneensä Atlaksen täksi kaudeksi uusiutuneen joukkueen esityksiä jonkin verran, mutta kunnon kokonaiskuvaa keskiviikon vastustajasta hänellä ei ole.

Yleisön syytä herätä

Sen voi Hellakoskelle ja muillekin sanoa, että jos Atlas Vantaa pystyy läheskään samaan kuin perjantaina Helsingissä, tulossa on mielenkiintoinen kamppailu, jota yleisönkin olisi syytä lähteä seuraamaan. Kauden otteluissa katsomossa on ollut turhan paljon tyhjää tilaa.

“Meillä on voitto takana. Katsoin HIFK-ottelun videon, ja hyväähän peli oli. Hyvää oli myös se, että näki, että meillä on vielä parannettavaa. Ja Granin tapaista joukkuetta vastaan meidän on pelattava paremmin”, Atlas Vantaan päävalmentaja Toni Kallio sanoi.

TIMO JÄRVIÖ

Scroll to top