Kauden 2023-2024 alku lähestyy!

Kauden 2023-2024 aloitus sarjapelien osalta lähestyy, naisten joukkue pelaa ensimmäisen ottelun sunnuntaina 3.9.

Junioreiden osalta kauden aloitus tapahtuu viikkoa myöhemmin (C-tytöt) ja muilla myös syyskuun alkupuolella.

Alkavalle kaudelle monessa mielessä muuttunut naisten joukkue valmistautui kauteen Mobia-cupissa, Siuntiossa, pelaten kolme ottelua tulevan kauden SM-sarja joukkueita vastaan.

Tuloksena naisille otteluista 1 voitto ja kaksi tappiota, mutta tuloksiakin tärkeämpää oli päästä pelaamaan yhdessä uudistuneella joukkueella ja valmennuksella.

Tulevalle kaudella myös miesten joukkueen osalta on luvassa muutoksia, joista tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Juniorit ovat valmistautuneet kauteen mm. perinteisellä Beach käsipallo turnauksella turussa, josta mukaan tarttui mm. 1 kulta, 2 hopeaa ja 1 pronssi.

Kesän aikana junioreitamme on myös ollut mahdollista nähdä maailmalla pelaamassa.

-12/-13 tytöt matkustivat ensimmäiseen ulkomaan turnaukseensa kesäkuun alkupuolella, kun he suuntasivat Eken Cupiin, Tukholmaan. Tuloksena hienosti 5 voittoa 7:stä ottelusta!

Seuraavaksi matkaan lähtivät -07/-08 pojat, jotka suuntasivat niin ikään Ruotsiin, Partille cupiin. Pelit menivät hyvin ja 100 joukkueen sarjasta selvittivät tiensä 32:n parhaan joukkoon.

Kesän viimeiset matkaajat suuntasivat Tanskaan, jonne tänä vuonna lähdettiin -10 tyttöjen, -09/-10 poikien kanssa ja vielä matkan varrelta poimittiin 4kpl -08 poikia avuksi suoraan Partillesta.

-08/-09 joukkue pääsi B-jatkopeleissä 8:n parhaan joukkoon, vaikka monelle tuli uutena klibban käyttö ja 2-koon pallo

-10 tyttöjen turnaus eteni aina 8:n parhaan joukkoon, jossa harmittavasti tuloksena tiukka tappio.

-10 pojat osallistuivat kahdella joukkueella, joista toinen eteni B-jatkopeleihin, jossa niukasti jäivät ulos semi-finaaleista. -10 poikien toinen joukkue suoritui turnauksesta ilman ainoatakaan tappiota, lopputuloksena harvinainen turnausvoitto ulkomailta!!!

 

Tulevalla kaudella pelataan paljon pelejä niin Myyrmäen Urheilutalolla, Hämeenkylän Liikuntahallissa kuin myös joitain otteluita Varialla.

Lähdetään porukalla kannustamaan Atlaksen joukkueita kohti uusia menestyksiä niin aikuisten sarjoissa kuin pienimpien minien otteluissa ja kaikkien junioreiden siltä väliltä!

Atlaksen ottelut tästä linkistä!

Scroll to top