Atlaksen seura, Kim Cup 2023

Vuoden 2023 Kim Cup

Kausi 22/23 on tullut päätökseen ja tätä juhlittiin 16.5 vuoden 2023 Kim Cup turnauksessa. Seuran perinteinen sisäinen turnaus keräsi suuren määrän pelaajia ja vanhempia Myyrmäen Urheilutalolle. Tyttö- ja poika-juniorit kaikista ikäluokista  saivat pelata vastakkain ja näyttää miten he ovat kauden aikana kehittyneet. Pelejä oli ilo seurata ja useimmat olivatkin hyvin tasaisia ja jännittäviä! Myös seuran pienimmät saivat esittäytyä pelien välissä yleisön iloksi. Juniorien pelien jälkeen olikin aikuisten vuoro. Atlaksen harrastejoukkue TryOut pelasi seuran valmentaja joukkuetta vastaan ja vauhtia piisasi, myös muutama japski-yritys nähtiin! Viimeiseksi Atlaksen edustusjoukkueet pelasivat tiukan ottelun vastakkain mutta lopulta naiset veivät voiton.

Seuraavaksi olikin palkintoseremonian aika, jossa kaikista joukkueista palkittiin ainakin joukkueen kehittyjä ja kaveri. Suuri osa palkinnoista oli sponsoroitu ravintola Wandakselta, ja näin myös Kim Cupin buffa-tarjoilu. Seremoniassa jaettiin myös mitaleja ja ruusuja joukkueille jotka olivat sijouttuneet sarjansa kärkeen, sekä palkittiin vuoden tyttö- ja poikajuniori ja vuoden juniori-valmentaja. Kultaan asti pääsi tällä kaudella kaksi joukkuetta, D10- tytöt ja pojat. Tämän lisäksi C08-tytöt ja C09-pojat taistelivat itsensä Final Fouriin asti, jossa pojat lopulta sijoittuivat neljännelle sijalle ja tytöt voittivat pronssia.

Atlaksen kultamitalistit 2023
Atlaksen kultamitalistit 2023, D10-tytöt ja D10-pojat.

Vuoden tyttöjunioriksi valittiin Saara Alfatin, poikajunioriksi valittiin Joonatan Hämäläinen ja vuoden juniorivalmentajaksi valittiin Toni Aalto, joka on valmentanut C-poikia jo useamman kauden ajan.

Kuvassa Joonatan Hämäläinen, Toni Aalto ja Saara Alfatin.
Joonatan Hämäläinen, Toni Aalto ja Saara Alfatin.

Vuoden 2023 Kim Cup oli jälleen hyvin menestyksekäs ja haluamme kiittää kaikkia osallistujia, erityisesti taustajoukkoja jotka ovat olleet koko kauden mukana seuran toiminnassa.

Kiitos, ja hyvää kesää!

Kuvat: Pasi Liesimaa.

Scroll to top