Aktuellt

Kommande matcher

IF Helsinge Atlas

IF Helsinge Atlas, Atlas Vanda, är en ideell förening som grundades 1945. Föreningen är en av de största inhemska handbollsklubbarna. Atlas har förutom handbollssektionen också en bordtennissektion.

Föreningens största antal entusiaster finns i handbollssektionen och dess verksamhet riktar sig till personer i alla åldrar, från 2-åringar i handbollslekskolan till de vuxnas serier. Nästan varje åldersgrupp har ett lag för både flickor och pojkar. Damernas representationslag spelar just nu i division 1 och herrarnas i division 2. Det finns även ett hobbylag för vuxna, Atlas TryOut, som spelar i herrarnas 3. division. Atlas hemmahall är Myrbacka Idrottshus, där inte bara spelarna utan även deras familjer och supportrar kan känna sig som hemma. Alla lag tränar i västra Vanda.

Atlas vill erbjuda alla en möjlighet att röra på sig, gärna med boll, och försöker hålla hobbykostnaderna måttliga. Föreningen bedriver ett aktivt rekryteringsarbete och det finns alltid utrymme att vara med. Det är aldrig för sent att börja spela handboll. Lagens kontaktuppgifter hittar du här.

IF Helsinge Atlas är ett sammansvetsat gäng som hejar på sina medlemmar över laggränserna - från barn till vuxna.

Atlas - Kotikylän seura

 

Stöd vår resa

Våra föreningsaktiviteter möjliggörs av våra underbara sponsorer och våra värdefulla stödmedlemmar.

Vill du vara med och stöda vår förenings stora resa?

Jag är intresserad av att bli sponsor

Jag vill bli stödmedlem

Våra sponsorer