DT-007 ja isku karkkikauppaan!

Olihan matsi, älä petä, pumppu pienoinen! Niin jäi väliin karkkipäivä Karjaalla, ei voi mitään. Aaltoillen päästä päähän, kumpikin vuorollaan johdossa, iso kenttä, pienet jalat, joita oli vieläpä ihan liian vähän… Ilo on hävitä yhdellä maalilla, eihän rökaletappiosta tykkää kukaan!

BK-46 aloitti pelin vahvasti ja runnoi pari ekaa maalia hieman liian helposti puolustuksemme läpi. Raaseporilaisten liike ja voima hämmensivät Atlaksen tytöt aluksi, mutta pian puolustuksemme tukki kolonsa ja hyökkäys alkoi takoa byyrejä. 2-0, 2-2, 4-2, 5-5, 5-8… Taukolukemat 8-9! Siinä ekan erän kulkua. Olimme kapealla materiaalilla liikkeellä (lue: yksi vaihtopelaaja), mutta ei se ekalla puoliskolla haitannut: olimme parempia. Adanne napsi maalissa palloja ja kenttävastuu jakautui tasaisesti kaikille. Erityiskiitos Eeville, joka tuli mukaan tähän peliin, vaikka painottaakin nyt koripalloa: vanha tatsi tallella, palloa sisään viivalta ja ahnaana haistelemassa katkopaikkoja. Tervetuloa takaisin koska tahansa!

Väliajan (kahvia ja pullaa) jälkeen jatkui vellominen kummankin jengin johdettua vuorollaan. Maalin peli, se alkoi olla selvää. Joku lajia ymmärtävä voisi kertoa, mihin homma ratkesi, sillä sininen katsomonosa näki selvästi, että Atlashan näistä kahdesta nyt etevämpi oli. Niin vain mariannet veivät sarjapisteet lukemin 18-17. Olihan heillä enemmän vaihtopelaajia ja kieltämättä muutama tehokas pelaaja sekä nippu heidän statistejaan, meillä kova asenne ja tasaisen laaja rintama. Yksi synkkä jakso riitti: johdimme 14-16, viisi minuuttia myöhemmin tilanne oli 18-16. Toisen puolikkaan maaliamme vartioi Amina, jonka voimaa olisimme kaivanneet puolustuksessamme, mutta eipä yksi pelaaja ihan kaikkialle ehdi.

Hyvä matsi kaikesta huolimatta, vastustaja oli reilu ja kamppailu tiukkaa, ihan kuten näiden joukkueiden kohtaamisessa syksylläkin. Maaliemme värkkääjät tänään: Sara 6, Amina ja Stella 3, Adanne 2, Hannah ja Eevi sekä Enni 1. Seuraavan kerran tyttäremme ovat tulessa –ehkä jopa liekeissä- viikon päästä lauantaina 30.3. klo 13.20 Varialla, jolloin vastaan asettuu SIF. Arvon käsipallorahvas: tulkaahan kannustamaan!